Labels

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡIΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 40 ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΜΑΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 1821-1832 ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΡΧΑΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ 1967-1974 ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΞΕΝΩΝ ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΘΡΥΛΟΙ / ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ Α΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ 1453 - 1821 ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΘΕΟΙ / ΗΜΙΘΕΟΙ / ΗΡΩΕΣ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΤΤΙΛΑΣ ΡΗΤΑ

22 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΕΛΛΑΔΑ 1910-1952..!!!


Θελετε να δειτε ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ,οταν ηταν ΒΟΣΚΟΤΟΠΟΣ;
Θελετε να δειτε ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ,σε <<μικρα κι ανηλιαγα στενα και σπιτια χαμηλα μου>>;;;Με σοκακια που κυκλοφορουσαν κοτες και κοτοπουλα;;
Θελετε να δειτε σταυλους με αγελαδες στο ΨΥΧΙΚΟ;;
Θελετε να δειτε ΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ,ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ,ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,προσωπα ανθρωπων,και μερη σε ολους γνωστα,ΑΛΛΑ ΑΓΝΩΡΙΣΤΑ απο το τοτε,πριν 80-100 χρονια;;Απο φωτογραφιες του 1910 και την εποχη του Μεσοπολεμου;;ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!
ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ 1927. Χρονολογια ληψης,παραμονη Πρωτοχρονιας 1927.

ΑΘΗΝΑ.1927. ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ. ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ, ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΣΚΟΥΛΟΥΔΗ ΚΑΙ ΒΟΥΡΟΥ, Η ΟΙΚΙΑ ΚΑΛΛΙΓΑ (ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ TO ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRAND HOTEL). ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΓΛΥΠΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΘΗΣΕΥΣ ΣΩΖΩΝ ΤΗΝ ΙΠΠΟΔΑΜΕΙΑΝ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΓΛΥΠΤΗ J. PFUHL ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΣΤΑΒΛΟΙ.
1925.ΝΈΟ ΦΑΛΗΡΟ. ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ. ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΝ. ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΙΟΣΚΙ, ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΥΛΙΝΗ ΕΞΕΔΡΑ. ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΚΤΑΙΟΝ.
1919.ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ. ΚΟΡΔΕΛΙΟ ΣΜΥΡΝΗΣ. ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΒΑΘΡΑ ΜΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΡΟΦΑ ΑΣΤΙΚΑ ΟΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ.

1912.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.
1922.ΠΕΙΡΑΙΑΣ.ΠΕΙΡΑΙΑΣ. ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Η ΠΕΙΡΑΙΑΣ.1922.ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.

1923.ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ.1921. ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΠΟΥΛΙΔΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ TΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΑ ΛΕΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΑΞ.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ. 1925.ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ  ΤΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ. ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΣΜΕΝΑ ΠΛΟΙΑ. ΒΑΡΚΑ ΜΕ ΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΛΕΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
1925.ΠΕΙΡΑΙΑΣ. ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΑ.
ΑΘΗΝΑ. Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΞΙ. ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΤΑΔΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ, ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ: ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΓΟΥΔΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ, ΞΕΝΟΦΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΤΟΚΗΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΤΖΗΑΝΕΣΤΗΣ. 
ΑΘΗΝΑ. Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΞΙ. ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣH ΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΤΑΔΙΟΥ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ. ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΟΡΘΙΟΙ. ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΤΖΗΑΝΕΣΤΗΣ.

1930.ΠΕΙΡΑΙΑΣ. ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ.
ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.1923
1925.ΝΈΟ ΦΑΛΗΡΟ. ΑΝΑΨΥΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΝΕΑΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠO ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ.
 
1920.ΑΘΗΝΑ. ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΚΑΡΑ ΜΕ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΑΕΡΗΔΩΝ (ΠΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ) ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΦΕΤΙΧΙΕ ΤΖΑΜΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑΣ.
Τοτε η Αθηνα ηταν φτωχη απο οικονομικη αποψη,αλλα ηταν πλουσιοτερη σε αερα,και οξυγονο απο την σημερινη τσιμεντουπολη!!Και αυτο ειναι μια αντιφαση.

Παμε μαζι ενα ταξιδι πισω στο παρελθον,στο οποιο εμεις δεν υπηρχαμε.ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟΤΕ.
Μια φωτογραφια ειναι ΟΣΟ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.Τοσες φωτογραφιες εδω,(περιπου 250), ειναι ενα βιβλιο.αφηστε το πνευμα σας και την φαντασια σας,να μπει στον χωρο-χρονο αυτων των εικονων,ΖΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ,και πιστεψτε με,οτι οταν τις δειτε ολες,στο τελος,θα εισαστε πιο ηρεμοι και πιο ψυχραιμοι,απεναντι στα σημερινα,ειτε αυτα ειναι τα πραγματικα γεγονοτα,ειτε ειναι η υστερια και το εμποριο καταθλιψης των καναλιων.
Πως αυτος ο τεραστιος και αφθονος χωρος,που μπορουσε να διαμορφωσει μια πολη με σχεδιο και οραμα,καταντησε τσιμεντουπολη,χειροτερη σε ολη την Ευρωπη.
Σχεδον ολες οι εικονες ειναι απο το 1910 μεχρι και τον Μεσοπολεμο,και την Μεταξικη δικτατορια.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΡΤ,ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ,ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6000 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ,που συνεχως ψηφιοποιειται.
Καλο ταξιδι στο παρελθον του χρονου της ιστοριας μας................ 

1927 ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.ΑΘΗΝΑ. ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΟΤΖΙΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΙΟΛΟΥ. ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. 

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 1927-1936

ΑΘΗΝΑ.1927. OI ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΣΤΑΒΛΩΝ. ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ.


1936.ΑΘΗΝΑ.1936. O ΚΗΦΙΣΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ.
1928.ΑΘΗΝΑ. 1926.ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ (ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΚΣΚΑΦΗΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΤΗ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ.
ΑΘΗΝΑ. ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ. ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΩΣΤΗ.
ΑΘΗΝΑ. ΚΟΛΩΝΑΚΙ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ. ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ TA ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ.
ΑΘΗΝΑ. ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΑΤΑΥΛΙΑΝΑ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ. ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΒΑΤΕΣ ΚΑΙ OXHMATA.
1923.ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ, ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ.

ΑΘΗΝΑ.1927. ΧΑΥΤΕΙΑ. ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΙΟΛΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝ. ΔΙΑΒΑΤΕΣ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ.
ΑΘΗΝΑ.1927. Η ΠΡΩΤΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΜΤΣ. ΠΡΟΒΑΤΑ ΒΟΣΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΛΟ.

ΠΕΝΤΕΛΗ. ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

1950.ΒΟΣΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ (ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ) ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΧΕΙΜΩΝΙΑΣΜΑ.
.1950ΑΤΤΙΚΗ. ΓΕΡΑΚΑΣ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΙΑΣΧΙΖΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
ΑΤΤΙΚΗ. ΓΕΡΑΚΑΣ. 1950.ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΟΡΓΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΛΕΤΡΙ.


1952.ΑΤΤΙΚΗ. ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ.
1930.ΑΤΤΙΚΗ. ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΑΥΛΗ ΣΠΙΤΟΥ. ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΖΩΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ.
1913.ΗΠΕΙΡΟΣ. Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΠΕΖΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. ΝΕΚΡΟ ΑΛΟΓΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

1915.ΑΘΗΝΑ. H ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΕ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ.
1915.ΑΘΗΝΑ. ΟΠΩΡΟΠΩΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΛΑΧΑΝΙΚΑ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΠΟΥΛΙΔΗ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥ ΨΥΡΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.


1915.ΠΕΙΡΑΙΑΣ. ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΣΠΥΡΑΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α, ΦΙΛΩΝΟΣ ΚΑΙ ΝΟΤΑΡΑ, ΜΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

1916.ΑΘΗΝΑ. Η ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΣΑΚΕΙΟΥ, ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΑ ΠΑΛΑΝΑ, ΣΕ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΟΡΘΙΑ.

1916.Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

1917.ΑΘΗΝΑ. ΚΟΛΩΝΑΚΙ. ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΙΚΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΚΟΥΦΑ. ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜ.
1918.ΑΘΗΝΑ. ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΣΑΚΕΙΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.

1918.ΜΟΙΡΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΤΟΪ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ, ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ.
1919.ΑΘΗΝΑ. ΤΡΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ. ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΠΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΙΕΣ.
1920.ΑΘΗΝΑ. ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΣΑΚΕΙΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.
1920.Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΕΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΔΟΞΙΑΔΗ.
1923.ΑΤΤΙΚΗ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ. ΛΟΥΟΜΕΝΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ.
1918.ΑΘΗΝΑ. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ. ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΡΟΜΕΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ. ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ. ΠΙΣΩ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΥΛΟ ΜΕ

1919.ΑΘΗΝΑ. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ. ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΤΟΧΗΣ (10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ). ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ KAI ΚΡΑΝΗΣ.

1928.ΑΡΑΧΩΒΑ.ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΙΟΡΤΗΣ. ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΓΑΝΟΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ, ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.

1929.ΑΘΗΝΑ. O ΣΥΡΜΟΣ ΤΡΑΜ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΚΟΙΤΗ ΤΟΥ ΙΛΙΣΣΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ.


1929.ΠΕΙΡΑΙΑΣ. ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ. ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΡΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ KAI ΤΟ ΤΡΑΜ ΝΑ ΠΕΡΝΑ.

ΑΘΗΝΑ.1924 ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΟΔΩΝ ΑΙΟΛΟΥ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΣΤΑ ΧΑΥΤΕΙΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΤΕ ΩΣ ΟΜΠΡΕΛΑ. ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ

ΑΘΗΝΑ.1929 ΣΥΡΜΟΣ ΤΡΑΜ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 6, ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΙΒΑΤΕΣ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

ΑΘΗΝΑ. 1930.ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΜ. ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ REX.

ΑΘΗΝΑ.25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1930. ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΗΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΝΕΑΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ, ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΜΑΛΙΑΣ. ΠΙΣΩ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΦΙΠΠΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.

ΑΘΗΝΑ.1922. ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ, ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ. ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ.Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΤΟ 1922,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

ΑΘΗΝΑ.1950 ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.  ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΦΩΤΑΕΡΙΟΥ, ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΟΠΩΡΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ. ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ. ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜ ΦΑΛΗΡΟΥ ΟΜΟΝΟΙΑΣ
1925.ΑΘΗΝΑ. H ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ Γ. ΣΤΑΥΡΟΥ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΥ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.

1931.ΑΘΗΝΑ. ΝΕΑΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΗΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

1931.ΑΘΗΝΑ. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ. ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΙΔΕΙΞΕΩΝ. ΟΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΜΕΣΤΕΣ.

ΑΘΗΝΑ.1925.ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΤΟY ΤΣΙΡΚΟY ΤΟΥ Ο(Α)ΜΑΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΣΤΑΒΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΤΑΔΙΟΥ. ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΜΑ

ΑΘΗΝΑ.1930-1939 ΟΔΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ. ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ. ΚΙΝΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

ΑΘΗΝΑ.1931. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ. ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΩΝ. ΟΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΜΕΣΤΕΣ.

ΑΘΗΝΑ. 1920-1929.ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ Δ. ΜΠΟΤΣΑΡΑΚΟΥ ΣΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΟΥ ΑΡΣΑΚΕΙΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ. H ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ.

ΑΘΗΝΑ. 1937.ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ.

ΑΘΗΝΑ. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ Η ΑΓΩΝΩΝ. ΑΝΔΡΕΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΤΑΞΗ.ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΡΟΠΥΛΟ ΤΠΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΟΝΕΣ,ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΠΑΤΡΑ.1937 ΑΠΟΚΡΙΕΣ. ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ. ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ.


ΠΕΙΡΑΙΑΣ.1920 ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΓΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ.1920 ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ.1929 ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΤΖΕΛΕΠΗ.

1935.ΑΘΗΝΑ. ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΡΟΧΙΟΔΡΟΜΙΚΩΝ (ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΑΜ). ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΑΜΟΞΑΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ (ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ). ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΤΡΑΜ







http://filikietaireia.blogspot.gr/2011/07/blog-post_28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου